2012. február 27., hétfő

Kinesio Tex szalag Japánból (5cm széles) - Jelenlegi ára: 3 800 Ft -

A Kinesio szalag (tapasz) használata csökkenti izmok és az izületek terhelését, igénybevételét, segíti az izommunkát és az izmok működést, továbbá javítja a nyirokáramlást. A Kinesio Texet izomfájdalmak, húzódások, rándulások, hátfájás, derékfájás, ízületi és porckorong-problémák, izom-rendellenességek, sportsérülések, illetve lymphoedema kezelésre lehet használni.
A Kinesio szalagokat az izomkötegek, ínszalagok, idegek, illetve a nyirokvezetékek mentén kell felhelyezni. (Az alábbi ábrák néhány lehetséges felhelyezést mutatnak. A Youtube-on több szemléltető videó is látható. A fájlok pontos elérhetőséget tartalmazza a termékhez mellékelt tájékoztatónk. )
A Kinesio szalagok rendkívül rugalmasak (rugalmasságuk összevethető az emberi izmokéval), nagyon nyúlékonyak, vízállók, továbbá tud alattuk lélegezni a bőr, s kb. 3-5 napig nem kell levenni őket a testünkről. Ebből kifolyólag a Kinesio szalagok kényelmesen viselhetők, s a többi szalagtól eltérően, viselőjüket egyáltalán nem korlátozzák mozgásszabadságában.
A Kinesio szalagok nem tartalmaznak gyógyszerészeti szempontból aktív elemeket, illetve ragasztót, így a bőr számára semleges hatásúak.
A Kinesio-Taping (szalagtechnika) a profi és a versenysportban is teret nyert: ott is fontos részévé vált a kezeléseknek, a megelőzésnek, valamint az edzés előtti felkészülésnek. A Kinesio szalagokat a japán sportolók alkalmazták először sportsérülések kezelésére, illetve azok megelőzésére a Szöuli Olimpián, s azóta mindenütt használják már a világon. Magyarországon többek között a női kézilabda válogatott használ Kinesio szalagokat. A szalagot nem szabad használni sérült vagy gyulladt bőrfelületen, illetve csonttörés és ínszalagszakadás után közvetlenül! A szalagokat mindig tiszta testfelületre helyezzük fel! A szalagok felhelyezése előtt nyújtsuk ki (nyújtsuk meg) azt az izmot, ahová a szalagot szánjuk, s az izom nyújtott állapotában helyezzük fel rá a szalagot! A szalagokat száraz, hűvös helyen tároljuk! Kiszerelése 5cmx4m. Színe választható: kék, bézs, fekete vagy rózsaszín. Az ár 1db tekercs ára. Többféle Kinesio szalagunk van. 2. 5cm széles (bézs), 5cm széles (bézs, rózsaszín, kék és fekete) illetve 7. 5cm széles (bézs). Magyarnyelvű tájékoztatót mellékelünk a termékhez. Postaköltség elsőbbségi ajánlott küldeményként 455Ft. (2 tekercs rendelése esetén is 455Ft a postaköltség. Utánvét: 855Ft) Vessen egy pillantást a többi termékemre is!
Néhány eset, amikor a Kinesio szalag használata segít:
Háti, nyaki és ágyéki gerinctáji fájdalmak, húzódások: rossz tartás, rossz mozdulat vagy stressz következtében kialakult fokozott izomtónus, izomgörcs.
Térdkalács-fájdalom, szalagsérülések: közvetlen sérülés, baleset kapcsán, vagy régóta fennálló porckopásos panaszokra.
A combhajlító izom sérülése: a comb hátsó felszínén lévő nagy izomcsoport húzódása, sérülése. Csökkent izomerő és fájdalom jellemzi.
Bokatáji sérülések: rándulás, húzódás, zúzódás, az ízületi duzzanat és fájdalom csökkentésében.
Achilles-ín gyulladás: fokozott terhelés hatására kialakuló gyulladás az Achilles-ín, sarok-, és vádlitájékon.
Talpi fascia gyulladása: a talp hátsó, középső harmadában jelentkező nyomásérzékenység, fájdalom.
A váll rotátor köpeny szindrómája, instabilitása, bicepsz izomgyulladás: közvetlen sérülés, vagy megerőltetés következtében jön létre. A vállízületet körbevevő izmok gyengesége, fájdalma jellemzi.
Teniszkönyök, golfkönyök: a könyök külső illetve belső oldalán jelentkező jellegzetes fájdalom, izomgyengeség, mely az alkarba is sugározhat.
Ínhüvelygyulladás, húzódások a kézen és ujjakon: megerőltetés következtében kialakult fájdalom, izomgyengeség.
Figyelem! Tekintettel arra, hogy máshol is van apróhirdetésem a neten, ezért innen bármikor eltűnhet ez a termék, ha ott megveszik. Természetesen ameddig itt fenn van a termék, addig a termék megléte garantált.


Jelenlegi ára: 3 800 Ft

Az aukció vége: 2012-02-26 02:01
. Kinesio Tex szalag Japánból (5cm széles) - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

Fontos