2012. február 25., szombat

"ÖREGEDÉS GÁTLÓ" , ENERGIÁT ADÓ, BEVÁLTTERMÉK!!! - Jelenlegi ára: 15 000 Ft !

RITKA TERMÉK, AMIT SAJÁT MAGAM IS HASZNÁLOK, ÉS TELJES MÉRTÉKBEN HASZNÁL ÉS BEVÁLT!!!!
HA MIND A KETTŐT ELVISZED, AKKOR AZ ÁR 28. 000 FT!!!!! !!!!
.... SAJÁT VÉLEMÉNYEM SZERINT, NEM HITTEM VOLNA, HOGY BÁRMI HASZNÁLNA NEKEM ILYEN TÉREN, DE EZ MEGHOZTA A LEÍRT ÉS ELVÁRT EREDMÉNYT!!! MUNKÁM ÉS MINDENNAPI FOLYAMATOS PÖRGÉS-MENÉS MELLETT TELJES MÉRTÉKBEN MEGHOZTA AZT AMIT KELL.... NEM VAGYOK ANNYIRA NYÚZOTT, ENERGIÁT AD A MINDENNAPOKBAN, A MEMORIÁM JAVULT: ), GYORSABB GONDOLATMENET ÉS GONDOLKODÁS..... ÉS MÉG AZ ENERGIAITALT IS ABBAHAGYTAM.... MINDENKINEK TUDOM AJÁNLANI!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !
Ahogy idősödünk, változik testünk azon képessége, hogy létrehozza és kihasználja az energiaváltozásokat, amelyek hatással vannak a vitalitásra. Az "ageLOC" a következő három területet vesz célba: a testi erőnlétet, szellemi képességeket, és a szexuális vágyat - az egészséges fiatalsággén-csoportok (Youth Gene Clusters, YGC) tevékenységének támogatásával, mely a vitalitáshoz és energia-felszabadításhoz köthető.
A korral kapcsolatos vitalitásveszteség célba vételével az "ageLOC"segít abban, hogy elmerüljön a valóban aktív élet örömeiben. A lankadatlan energia és vitalitás többé nem álom!
Jótékony hatásai
Optimalizálja és támogatja a vitalitással és belső energiafelszabadítással összeköthető YGC tevékenységet.
Támogatja a három vitalitási területet: a testi erőnlétet, szellemi képességeket, és a szexuális vágyat.
Optimalizálja és fenntartja az általános energiaszintet.
Alkalmazás:
18 éve fölötti férfiak és nők számára javasolt, akik támogatni és megőrizni szeretnék általános energiaszintjüket, továbbá aktív, pörgős életet élni.



Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-24 04:31
. "ÖREGEDÉS GÁTLÓ" , ENERGIÁT ADÓ, BEVÁLTTERMÉK!!! - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Fontos